Treceți la conținutul principal

noapte alba la sediul de campanie..

n-as fi crezut vreodata ca voi pune in blog cuvinte de aceasta substanta insa cea mai buna poanta mi se pare klaus A, iar santa B o sa aduca in strasse spectacolul infernal in tandem cu ponta D, circ la care poate ca visam, vinovat cumva, adica daca suntem cum suntem si suntem macar sa ne distram de toti banii..
jocurile nu s-au facut niciodata pentru noi, politicienii stiu bine asta, noi insa inca nu am inteles, ca entitate sociala, ca ei au ales sa ne vanda de mai demult viitorul..
intelectualul roman dovedeste inca o data ca nu are substanta, vertebra si credinta, talpa asemeni..
de ce se intampla asta, simplu.. asta este romania, cu mic cu mare, cu tanar cu batran, cu intelept si cu sarac cu duhul.
de ce nu avem inca o miscare a celor care nu voteaza cand nu au ce vota, din curentul tare al izvorului de munte, curentul nehotaratilor? se pare ca este o forta, tectonica aproape, de se construiesc scenarii de marire si de cadere, strategii si strategii pe acest contingent "al salvarii nationale" sau ceva.

multe imagini bantuie, cateva insa raman pe celuluidul fin al retinei..

un turism electoral incredibil in diaspora, ba cu peisaje mult mai frumoase uneori, alternativa la turismul autohton cu iz mioritic, ambele alegorii ale cozii la vot..
mitici si oameni ai vorbei asezate, putina si proasta pe alocuri (adica mai mereu) isi disputa fetele de oglinda in abecedarul unui bun simt uitat si al unei bune cuviinte nicicand in popas pe acest taram al zmeilor.
stanga si drapta..
teorie politica rupta de social..
ai nostrii (cititorii nostrii ca sa parafrazez) sunt mai destepti decat ai lor, dar cu toate astea 1% conteaza, 51% nu conteaza..
statistica pare si poate chiar este rupta de orice marja de stintific, este o analiza de buzunar (un petec la buzunar).
comentarii in media, de ambele parti, mai mult decat partizane, desigur fara pronuntarea numelor de candidati, ca si cand ai putea recunoaste sub nume diferite aceeasi plamada in doua nuante prea fin lucrate..
atatea si atatea mizerii se aduna si concura la nebunia de doua decenii jumate de fara sens si fara scop incat de ce te-ai mai mira de ceva, de orice in aceasta lume oligofrena pana la asteroid :) :) :)

un popor care nu isi respecta batranii, nu intelege nimic din ceea ce l-a trezit in lume.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aviatorilor colt cu Demetriade ... sau dupa amiaza de septembrie intr-un cartier cochet ... sau de ce n-o sa votez nici de data asta..

Dupa amiaza de septembrie. Cartier cochet. Un buletin va rog, ati trecut pe rosu. Eu schitand o grimasa in cotul gurii, zic: Pardon n-am vazut! M-am uitat in ambele parti, nu trecea nimeni si am trecut. Sunt doar doi pasi si s-a facut si verde chiar cand treceam. Un buletin va rog, nu m-ati vazut? Nu! Daca m-ati fi vazut ati mai fi trecut? Cred ca nu! Nu spune nimic. Pesemne ca era raspunsul corect!? O sa primiti un avertisment, bombane mai departe, deja scriind date de pe CI-ul pe care l-a infipt profesionist in partea de sus a mapei ca pe un semn de carte, in formularul dedicat. Ma rog nu-i treaba mea, iti faci meseria, zic. Mi se pare totusi ca faci exces de zel. De cand ne tutuim, intreaba pedant? Pai nu te-ai prezentat ii zic! Agent Xyz Alexandru spune reparand eroarea. Salut, Domnule Agent Alexandru, zic intorcand pedanteria! Termina rapid de completat formularul si mi-l intinde. Aici si aici! Semnez. Si ce sa fac cu asta, intreb? Nimic, imi raspunde, e

te cautam!

foreshadow.. or the watchers of the sky

in fact we all pay with time and we pay in full.. why people love other people I heard just the other day.. a day i loved by the vanilla frame, the light, the foam cloud with funny shapes, the salty and simple scent of a woman, the unimpaired colour of the sky.. order is some king of enslavement, pay day a bit of potential anarchy.. time is not money after all, and if we pay in time imagine.. imagine all the people.. imagine the derivatives on that we might be the piggy banks and.. how about the change on everything.. how about that.. about the tag on love for you..