Treceți la conținutul principal

.. poveste urbana

doi tineri frumoşi şi poate prea trişti în alei ninse
gelos?pe ce şi pe cine?nu e nimeni şi nimic să fii gelos?
dar sunt!
nu să nu fii şi nici trist nu fi..
atunci trist cât nu ajung la inima ta, la sânul tău şi de singurătatea mea lovit şi încercat de cuvinte ca fulgii de nea ce ne-au aşezat dintre îngeri pe jos..
şi dacă te sărut iarăşi spuse încruntată un pic şi strânsă în buză va ieşi soarele?
uite ieşit lampadarul.. mi-e destul..
..
se sărută, ah, se sărută tinerii pe străzi în bistrouri pe parapete..

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

i`m very old and very wrong..

  1. De ce ai accepta acest joc?   2. Vintage or new age?   3. De ce ai croit blogul sau un cont pe facebook?   4. In ce limba gandesti si in care ti.ai dori sa scrii?   5. What do you want to be when you grow up?   6. Unde ar merita sa petreci tot restul vietii si unde ai putea sa ratacesti o eternitate?   7. Este e=mc2 o afirmatie sau o dorinta?   8. Carte vs. film sau teatru!   9. Ultimul regret! 10. Ce jucarie ratacita in copilarie ti.ar lipsi acum daca te.ai gandi la asta fie doar prin faptul ca am intrebat? 11. Ce ai sa faci de ziua ta?

..echilibru deschis sau natură moartă

Învârteai de-un fel de-atelă Şi-nrt-un fel de ros de fiare Auzeai cum cheamă-n zori Un refren cioplit de boală. În ecoul ce se-ntoarse Desluşeai un cântec sec Ruginit în piua stoarsă De vreun capăt de-nţelept. Plânge şi-nneacă-ntr-un pahar cu apă Piatra philoshophală s-a tocit de mult în dosul casei, în colbul drumului, în lustrul vaselor, de mult..

_03:31:10/16/01

.. te sărut .. să îl afli dimineaţa pe unde s-a aşezat ca o şoaptă .. ca un hoţ cu părul tău moale, prins, picurat pe obraz şi stins în pânza cămăşii de noapte .. plină.. dantelată .. alee cu nuci şi inima fină, tresărindă şi dor .. alee de.afina şi aripi cu zbor cât sărut..